Després de tota una vida dedicada a l'estudi de la indumentària valenciana, a mitjan de l'any 2000 obrim les nostres portes ficant tota la nostra il•lusió i experiència al servei de la confecció de vestits tradicionals valencians.

Afrontem cada vestit com un repte personal, rescatant peces antigues i partint de la documentació i el rigor històric treballem per a confeccionar vestits exclusius per als nostres clients.Rescatem peces antigues i fem reproduccions seguint els cànons de les indumentàries dels Segles XVIII i XIX. Destaquen els nostres justillos que gràcies al seu enrederat, entallen a la perfecció i realcen la figura. També, donem una gran validesa a la indumentària masculina i considerem d’un gran interés la seua recuperació.

Una de les característiques de Flor – Carmen Bueso són les teles exclusives que oferim als nostres clients, recuperant vells dibuixos d’antics telars.

Moltes Falleres Majors de València han confiat en nosaltres. A més de realitzar tots els vestits de Lola Flor (F.M.V. 2000) algunes de les nostres creacions varen vestir a:

Sara Martín Marín (F.M.V.2002), Nela Ayora Cortés (F.M.I.V.2003),
Lucia Gil Raga (F.M.V.2006), Marta Reglero Mangada (F.M.I.V.2007), Inmaculada Escudero Asensi (F.M.V.2007), Gloria Martínez Amigó (F.M.V.2008) i a Carmen Monzonis Valero (F.M.I.V. 2011).

També hem treballat per a les corts i Falleres Majors de Catarroja en 2007, 2009 i 2011, així com per a Reines i Falleres majors de poblacions com Sant Vicent del Raspeig, Dénia, Xàbia, Peníscola, Sogorb, Borriana…Tots els complements necessaris per a vestir tant a la dona com a l'home els trobaran a la nostra tenda. Gran diversitat de pintes, joies, mantellines, encaixos, panyolots i ventalls per a elles, i mantes, barrets, calces, faixes, mocadors i lligacames per a ells.

En la nostra tenda oferim tot l'assessorament necessari perquè cada complement escollit siga apropiat i l lluïxca amb harmonia.

El bon fer de la nostra tenda i el tracte personal han aconseguit la bona estima i la confiança dels nostres clients. La seua il•lusió ens transmet tota la motivació que necessitem per a fer el nostre treball.


Veure mapa més gran

C/ Conde altea nº 18  |  46005 València
telf: 963.330.423